grevink reizen

Gezellig met de vereniging naar de sneeuw!

Bent u een actief lid van een club, vereniging of vriendengroep? Organiseer dan eens een wintersportweek (of weekend) voor deze groep! Wij maken graag een opzet voor een reis. Of het nu om een weekreis of om een kortere reis gaat. Een luxe accommodatie een eenvoudige.

Laat ons uw wensen weten en wij maken een vrijblijvende offerte. Nadat u uw keuze heeft gemaakt heeft u nog voldoende tijd om deelnemers te werven. In overleg kunnen de aanmeldingen en (deel)betalingen ook direct via ons plaatsvinden, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Kunnen wij u helpen?

Bel 0341 - 46 01 80 of vraag direct een offerte aan!
OFFERTE AANVRAAG

Hermagor

7 overnachtingen
Gasthof Kaiser ligt centraal in het dorpje Hermagor. Het huis heeft 60 bedden verdeeld over 28 comfortkamers. De maaltijden bestaan uit een verzorgd o
€ 529 pp

Splindleruv Mlyn

7 overnachtingen - halfpension
Hotel Astra ligt op loopafstand van het centrum van Spindleruv Mlyn in de wijk Bedrichov. De skigebieden Svaty Petr en Medvedin liggen op ca. 1km. Ook
€ 475,- pp

Voorjaarsvakantie All inklusive Bad Kleinkirchheim vanaf € 435,-

7 overnachtingen - all-inklusive
Dit is een perfect hotel om een week met een familiegroep te verblijven. Hotel ligt op korte afstand van het grote en aaneengesloten gebied Bad Kleinkirchheim. De verzorging is uitstekend en de drankjes zijn bij de maaltijden inclusief. Verder beschikt het hotel over een sauna.
€ 425,- (volwassenen)