grevink reizen

Actuele aanbiedingen kun je op deze pagina vinden. Soms hebben we in verband met een annulering actueel een pension beschikbaar is er een plek vrijgekomen in een mooie wintersportplaats. Hier zijn vooral pensions en hotels te vinden die geschikt zijn voor groepen van 30 personen of meer.

De prijzen die staan aangegeven zijn soms inclusief bus en liftpas, een offerte op maat. ook alleen voor de accommodatie of met een compleet pakket ook met materiaal en lessen kunnen we voor je organiseren!

Neukirchen am Grossvenediger

6-daagse reis
Neukirchen am Grossvenediger, Wildkogelgebied 6 daagse reis in januari of maart Prijs op basis van een groep van 47 tot 58 personen (scholieren) Bij d
€ 345,- pp

Voorjaarsvakantie All inklusive Bad Kleinkirchheim vanaf € 435,-

7 overnachtingen - all-inklusive
Dit is een perfect hotel om een week met een familiegroep te verblijven. Hotel ligt op korte afstand van het grote en aaneengesloten gebied Bad Kleinkirchheim. De verzorging is uitstekend en de drankjes zijn bij de maaltijden inclusief. Verder beschikt het hotel over een sauna.
€ 425,- (volwassenen)

Voorjaarsvakantie Saalbach

9-daagse reis/ vertrek 22 februari 2019
VOL , vraag ons naar alternatieven Geweldig jongerenpension net voor voor Saalbach net voorbij de Schönleitenliften aan de piste gelegen!! Het huis be
€ 525,-

Voorjaarsvakantie Tauplitzalm

7 daagse reis/5 dagen liftpas/vertrek 25 februari 2018
 
€ 375,-

Kunnen wij u helpen?

Bel 0341 - 46 01 80 of vraag direct een offerte aan!
OFFERTE AANVRAAG