Transport

Vervoernaar DE BESTEMMING

De mogelijkheden

Wij werken samen met uitsluitend keurmerkbedrijven .

IMG_2591Het grote voordeel van het vervoer per touringcar is dat je op een afgesproken tijdstip met jouw groep opgehaald kunt worden op de door jullie gewenste locatie. Er hoeft dan verder niet meer overgestapt te worden tot aan de plaats van bestemming. Het type touringcar kunnen we geheel afstemmen op de wensen van de groep, variërend van 20 persoons luxe class coach met lederen bekleding en internetaansluiting tot aan 83 persoon tourist class touringcar met
aanhangwagen.

De meest voorkomende bustypen zijn echter de 50 persoons touringcar of 36 persoons Royal Class touringcar.
De touringcars hebben allemaal volledige winteruitrusting en er wordt uiteraard strikt binnen de regels van het rijtijdenbesluit gereden. Dat betekent onder andere dat onze vervoersmaatschappijen met aan –en afvoerchauffeurs werken en niet de gehele rit naar de bestemming alleen rijden.

treinreisEen treinreis heeft grote voordelen. je kunt met de groep opstappen bij dichtstbijzijnde station in Nederland en eenmaal in de trein kun je je vrij bewegen. Bij tijdige reservering kunnen wij voor een couchette of zelfs voor een eigen slaapkamer in de trein zorgen! Er zijn diverse mogelijkheden. Zo rijden de Urlaubsexpress via Utrecht- Duisburg (Voordelig), de Berglandexpress via Rotterdam – Antwerpen en de Skitrein en Alpenexpress direct vanaf Utrecht wekelijks richting de bekende bestemmingen als Zell am See, Fieberbrunn, Kitzbuehel, Brixental in Oostenrijk. Elke avond vertrekt de voordelige City nightline naar Muenchen met vlotte verbindingen naar de diverse plaatsen in Oostenrijk. Diezelfde Citynightline splitst zich voor een deel af in Duitsland met bestemming Basel, met de diverse verdere verbindingen naar de Wintersportplaatsen in Zwitserland. Frankrijk is met de vlotte Thalys of ook met de Alpenexpress te bereiken.

vliegtuig transaviaEasyjet: Basel, Geneve
Transavia: Chambéry (Frankrijk), Verona (Italie) & Salzburg
Ryanair: Milaan (via Brussel of Amsterdam)
Skyeurope: Innsbruck
Happag Loyd express: Klagenfurt
Swiss: Zürich, Basel

Eigen charter voor jouw groep
Wil je met jouw bedrijf of vereniging op reis en wil je met het hele gezelschap een eigen toestel hebben? Wij kunnen dit voor jullie realiseren.  Of je nu met 20 of met 250 personen bent; wij charteren een passend toestel voor jullie vanaf het  gewenste vliegveld.

De toestellen die wij o.a. voor jullie kunnen charteren zijn de Fokker 100, de Fokker 70,  Boeing 737-300 en 737-800,  en de  Dornier Jet.

Neemt  gerust vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte op maat.

auto wintersportIndien je met een kleine groep gaat en zelf jullie vertrek en aankomsttijd willen bepalen of indien jezelf een touringcar wilt regelen. Dan kunnen we  daarin ondersteunen. Indien je met eigen vervoer reist is het belangrijk om sneeuwkettingen mee te nemen. Sneeuwbanden is ook een veiliger dan zomerbanden. Vergeet ook de groene kaart, een geldig rijbewijs niet.

  Op maat service

Op zoek naar de ultieme wintersportreis met Grevink Reizen. Vul ons formulier is en ontvang de scherpste offerte.