grevink reizen
 • Per Luxe Touringcar

  Wij werken samen met uitsluitend keurmerkbedrijven waaronder VTS tours uit Nunspeet en Smit Reizen uit Harderwijk.

  IMG_2591Het grote voordeel van het vervoer per touringcar is dat u op een afgesproken tijdstip met uw groep opgehaald kunt op de plaats die u wenst. Er hoeft dan verder niet meer overgestapt te worden tot aan de plaats van bestemming. Het type touringcar kunnen we geheel afstemmen op de wensen van de groep, variërend van 20 persoons luxe class coach met lederen bekleding en internetaansluiting tot aan 83 persoon tourist class touringcar met
  aanhangwagen.

  De meest voorkomende bustypen zijn echter de 50 persoons touringcar of 36 persoons Royal Class touringcar.
  De touringcars hebben allemaal volledige winteruitrusting en er wordt uiteraard strikt binnen de regels van het rijtijdenbesluit gereden. Dat betekent onder andere dat onze vervoersmaatschappijen met aan –en afvoerchauffeurs werken en niet de gehele rit naar de bestemming alleen rijden.

 • Per Slaaptrein

  treinreisEen treinreis heeft grote voordelen. U kunt met uw groep opstappen bij dichtstbijzijnde station in Nederland en een maal in de trein kun je je vrij bewegen. Bij tijdige reservering kunnen wij voor een couchette of zelfs voor een eigen slaapkamer in de trein zorgen! Er zijn diverse mogelijkheden. Zo rijden de Urlaubsexpress via Utrecht- Duisburg (Voordelig), de Berglandexpress via Rotterdam – Antwerpen en de Skitrein en Alpenexpress direct vanaf Utrecht wekelijks richting de bekende bestemmingen als Zell am See, Fieberbrunn, Kitzbuehel, Brixental in Oostenrijk. Elke avond vertrekt de voordelige City nightline naar Muenchen met vlotte verbindingen naar de diverse plaatsen in Oostenrijk. Diezelfde Citynightline splitst zich voor een deel af in Duitsland met bestemming Basel, met de diverse verdere verbindingen naar de Wintersportplaatsen in Zwitserland. Frankrijk is met de vlotte Thalys of ook met de Alpenexpress te bereiken.

 • Per Vliegtuig

  Het vliegtuig is een snelle en luxe manier om met de groep de bestemming te bereiken. Bij aankomst staat er een chauffeur klaar om u met de groep naar de uiteindelijke plaats van bestemming te brengen.

  Bestemmingen
  vliegtuig transavia
  Easyjet: Basel, Geneve
  Transavia: Chambéry (Frankrijk), Verona (Italie) & Salzburg
  Ryanair: Milaan (via Brussel of Amsterdam)
  Skyeurope: Innsbruck
  Happag Loyd express: Klagenfurt
  Swiss: Zürich, Basel

  Eigen charter voor uw groep
  Wilt u met uw bedrijf of vereniging op reis en wilt u met het hele gezelschap uw eigen toestel hebben? Wij kunnen dit voor u realiseren.  Of u nu met 20 of met 250 personen bent; wij charteren een passend toestel voor u vanaf het door u gewenste vliegveld.

  De toestellen die wij o.a. voor u kunnen chartereren zijn de Fokker 100, de Fokker 70,  Boeing 737-300 en 737-800,  en de  Dornier Jet.

  Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte op maat.

 • Met Eigen Vervoer

  auto wintersportIndien u met een kleine groep gaat en zelf uw vertrek en aankomsttijd wilt bepalen of indien u zelf een touringcar wilt regelen. Dan kunnen we u daarin ondersteunen. Indien u met eigen vervoer reist is het belangrijk om sneeuwkettingen mee te nemen. Sneeuwbanden is ook een veiliger dan zomerbanden. Vergeet ook de groene kaart, een geldig rijbewijs en een goede wegenkaart niet!