Onze specialiteit

Gletsjer
ski reizen

Noem ze maar op: Kaprun, Hintertux, Piztal, Tignes, Deux Alpes. De grootste gletjers van Europa bieden wij aan. Goed idee voor een reis buiten het wintersportseizoen. Zo kun je het gehele jaar op wintersport! Grevink Reizen kan je een beschikbare reis bieden die binnen jouw budget past en zo compleet is als jij wenst.
Met of zonder ski- of snowboardmateriaal, met eigen gediplomeerde leraren en begeleiders van Grevink Reizen of alleen met jullie eigen leraren van de plaatselijke skischool.
Geef jullie voorkeuren aan, en wij regelen het !

Grevink wintersportreizen voor Scholen Bedrijven en Verenigingen

Gletsjer Hintertux

Tuxer Gletsjer, de grootste gletsjer 2 moderne 4 persoonsgondelliften verzorgen het transport vanuit Hintertux naar het Tuxerfernhaus. Hiervandaan is al een groot gedeelte van de skipistes te zien.

piztaler getsjerskien Grevink wintersportreizen voor Scholen Bedrijven en Verenigingen

Piztaler Gletsjer

Het Piztaler skigebied is een uitstekend skigebied voor beginners en gevorderden. De ondergrondse trein verzorgt het vervoer naar 2880 meter hoogte binnen 10 minuten.

Grevink wintersportreizen voor Scholen Bedrijven en Verenigingen

Kitzeinhorn - Kaprun

De gletsjer in Kaprun is één van de mooiste gletsjergebieden van Oostenrijk en de maanden eind april/mei en oktober/november zijn de beste maanden om dit gebied te bezoeken: geen wachttijden, mooi weer en genoeg sneeuw.

onze klanten zeggen

  Op maat service

Op zoek naar de ultieme wintersportreis met Grevink Reizen. Vul ons formulier is en ontvang de scherpste offerte.