Neukirchen, Wildkogel gebied, sneeuwzeker en gevarieerd!

Wil je meer info voor je een offerte aanvraag doet? Bel ons op 0341 – 46 01 80 of vul onderstaand formulier in.

Neukirchen

Aan de voet van de 3666 m hoge Großvenediger ligt het plaatsje Neukirchen. Neukirchen is een schilderachtige stadje met een gezellige hoofdstraat. Een aantal gezellige barretjes en een fijne sfeer. We beschikken hier over diverse accommodaties vanaf eenvoudige herbergen bij de boerderij tot luxere jeugdaccommodaties vlakbij de skilift. 

 

Wildkogel skigebied

Het skigebied van Neukirchen, de Wildkogel, is zeer gunstig gelegen met vrijwel alle pistes op een hoogte tussen de 1800 en 2200 meter en met een noordelijke ligging. Een gevarieerd gebied tot laat in april nog goed te skiën en leuk voor beginners èn gevorderde skiërs

Zwart
Rood
Blauw

Lekker gebied hoor dit en heerlijk om je hier een paar dagen of zelfs een week te vermaken. Hier zijn er ruim 65 km pistes om door je ontdekt worden. Hiervan zijn 35 km blauw, 30 km rood en 10 km zwart.

Meer info

Prijzen

Neukirchen is voor schoolgroepen een gebied met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Offerte aanvragen?

Kan hier

Verzekerd

Dé verzekering voor uw groep of schoolreis Je gaat met een groep schooljeugd of volwassenen op reis. Een hele verantwoordelijkheid. Sluit voor de beste voorbereiding een passende reisverzekering af. Met de Groeps- en schoolreisverzekering is de hele groep goed verzekerd. Een geruststellende gedachte voor iedereen!

Op reis

kan hier

Materiaal

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

huren?

kan hier

meer

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Gezelligheid

kan hieer

Offerte aanvragen